FAUGIER KAŠTANOVÉ PYRÉ
Kaštanové pyré podle tradičního receptu z jihu Francie
Kaštanové pyré podle tradičního receptu z jihu Francie vhodné pro přímý konzum, jako pomazánka, na palačinky, toasty, s jogurtem či na přípravu dezertů a koláčů.
Recepturu kaštanového krému z kaštany proslulého jižanského regionu Ardèche vytvořil Clément FAUGIER v roce 1885. Jedná se o slazenou směs z kousků kandovaných kaštanů a kaštanů vařených v páře, kterou doplňuje přírodní esence z Madagaskarské vany.
POCHOUTKA Z KAŠTANŮ PRO DĚTI I DOSPĚLÉ!
NEOBSAHUJE lepek, laktózu, umělé konzervanty, barviva, čí éčka a ani tuk.
Složení: kaštany (50%), cukr, kandované kaštany, glukózový sirup, voda, extrakt z madagaskarské vanilky.
Skladujte v chladu a spotřebujte do 15 dnů po otevření.
Výživové údaje na 100g:
energie 270 kcal/ 1147 kJ; tuky 0,8g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g; sacharidy 63,6g, z toho cukry 50,2g; vláknina 1,9g; bílkoviny 1,3g; sůl < 0,01g.